Top Analist Tone Vays Says Rapid Bitcoin (BTC) Rise to New All-Time Highs Likely If Crypto King Overcomes One Final Hurdle

Veteraan cryptostrateeg Tone Vays zegt dat Bitcoin op weg is naar het drukken van een nieuwe all-time high, na zijn plotselinge stijging van meer dan $11.000. Maar eerst moet het nog een bullish technisch signaal afgeven.

De analist zegt dat de stijgende marktdominantie van Bitcoin suggereert dat de crypto-koning klaar is om een aanhoudende opleving te lanceren, die anders is dan de parabolische rally die snel eindigde in 2019.

Dus zolang deze trend zich voortzet, zal ik zeer optimistisch zijn over Bitcoin Profit. Ik denk dat Bitcoin een terugval zal hebben naar $10.000. Daarna kan het snel opstijgen naar een nieuwe recordhoogte, net als goud. Ik ben nog steeds heel erg bullish op Bitcoin. Ik raak mijn HODL-positie niet aan.

Ik verkocht mijn HODL-positie in 2019 aan pre-pay bills omdat ik die rally niet vertrouwde tot $14.000. Ik vertrouw erop dat deze rally veel hoger zal gaan. Ik ben nu veel meer bullish dan begin 2019.

Om Bitcoin stieren de markt te laten domineren, moet Vays boven een cruciale lijn van $10.000 staan.

Ik heb een volle kaars nodig boven de trendlijn. Dit is een begin. Het lijkt erop dat deze kaars boven de trendlijn zal beginnen en eindigen. Dat is stap nummer één naar een aanhoudende trendlijnbreuk.

We hebben de trendlijn gebroken. Kunnen we het volhouden? Dit is een zeer goede start omdat deze kaars veel zou moeten vallen om weer onder de trendlijn te komen.

We hoeven er niet vele weken boven te blijven. Als deze kaars, sluit boven de $10.000 op een wekelijkse schaal, is dat genoeg voor mij.