Crypto Space traff hardt! Er det ‚Buy at the Dip‘ øyeblikket for BTC, XRP og XVG?

Høydepunkter

  • Bitcoin gled nesten $ 2000 fra dagens høyder til $ 19 492 for å berøre under $ 17 300
  • XRP-prisen var også vitne til en bemerkelsesverdig dukkert fra de årlige toppene på $ 0,78 til $ 0,52
  • De andre myntene møter også et lignende utfall, og gir derfor enda en mulighet til å ‚kjøpe på dukkert‘ i dette okseløpet

Kryptomarkedet blødde rødt siden de siste par timene som førte til en drastisk dukkert for Bitcoin-prisen og også for de andre eiendelene. Ethereum-prisen gikk også for lavt og nesten berørt $ 500.

Derfor ser det ut til at eiendelene i denne pågående oksekjøringen har kommet inn i en liten korreksjonsfase. Også å gi en mulighet til å ‚kjøpe på dip‘ før BTC-prisen, XRP-prisen og XVG-prisen igjen stiger til månen.

Bitcoin (BTC) pris

Bitcoin-prisen kan ha kommet inn i en korreksjonsfase og dyppet nesten 5 prosent rett under $ 17.500. Men ifølge en kryptoanalytiker, Lark Davis, kommer det fortsatt flere dip.

I henhold til hans analyse forble RSI-indikatoren i overkjøpt posisjon, og trente mellom 75 til 85 i mer enn 30 timer. Dette er en av de lengste overkjøpte løpene for RSI som brøt med den siste krasj.

Han fortalte videre at på dette tidspunktet faller Bitcoin-prisen vanligvis med 20 prosent, og den bearish avviket er derfor fortsatt ikke over. Derfor kan det være et godt valg å samle flere Bitcoins i den pågående bullish trenden.

XRP-prisanalyse

Som Coinpedia rapporterte tidligere at XRP-prisen trender innenfor en stigende trekant og var i en avgjørende fase hvor et brudd eller en sammenbrudd var nært forestående. XRP-prisen brøt imidlertid trekanten og beveget seg litt oppover, men krasjet tungt videre.

Mange analytikere spår at det bearish draget kan ta XRP-prisen også nær $ 0,4. Men mange mener også at det er dip-øyeblikket å stable mer XRP ettersom prisen kan øke 1000 ganger de kommende dagene.

XRP-prisen falt 16,13 prosent for å berøre $ 0,5540 i løpet av komposisjonstiden. Hovedfokus er fortsatt at prisen fortsatt opprettholdes sterkt over $ 0,5, noe som indikerer en mulig korrigeringsfase i stedet for en dyp krasj.

Verge (XVG) Pris

XVG-prisen steg mer enn 50 prosent de siste 7 dagene, noe som økte prisen fra $ 0,005218 til $ 0,010413. Døgnåpent handelsvolum økte også over $ 35 millioner som kjøpte Verge i topp 100.

Da Bitcoin-prisen gikk inn i korreksjonsfasen, falt også XVG-prisen sammen med hovedaktiva. XVG nektet nesten 26,78 prosent for å berøre 0,006520 dollar på tidspunktet for komposisjonen. Verge-samfunnet er imidlertid fortsatt veldig bullish, og de tekniske indikatorene peker også mot et „kjøp“ -signal.

Samlet sett er hele kryptorommet malt rødt med den mest dominerende kryptobitcoin som går inn i en korrigeringsfase. Når korreksjonsfasen er fullført, forventes eiendelene å sprette tilbake med mer fart.